Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica


Zajedno smo jači

Sami smo jaki, ali zajedno smo jači.
Imajući to na umu, Alveus i Stala spojili su snage obje robne marke s ciljem pružiti vam više, bolje i bilo gdje.

Sinergija dviju marki omogućuje vam da odaberete dizajn koji odgovara vama i vašoj kuhinji, izrazit će vaš karakter i zadovoljiti vaše potrebe za uživanjem u vašoj kuhinji. Naš raznoliki asortiman fokusiran na funkcionalnost i dizajn omogućuje vam autentičnost u dizajnu vašeg doma.

Daje vam slobodu da se izrazite!Ono što nas čini jedinstvenim

ALVEUS

Izrazite svoj karakter u kuhinji – za svakoga i u bilo kojem zamislivom stilu

Naslijeđe Alveusa pod snažnim utjecajem mediteranske kulture okosnica je stvaranja ne samo funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, već i lijepo dizajniranih sudopera izrađenih od različitih materijala u mnogim bojama. Izuzetno širok i raznolik asortiman proizvoda daje vam potpunu slobodu da kuhinji date svoj potpis i učinite je uistinu svojom.

Reprezentativni Monarch jedinstvena je serija obojenih proizvoda od nehrđajućeg čelika koja vam omogućuje da stvorite zaista izvanrednu kuhinju.
STALA

Skandinavska preciznost za potrebe svakodnevnog života - pozornost prema detaljima koja nema premca

Stala se iznimno ponosi stvaranjem proizvoda koji su dizajnirani i proizvedeni s najvećom pažnjom i pažnjom prema detaljima. Vodeća filozofija tvrtke Stala je stvaranje proizvoda koji su lijepi, visoko funkcionalni i održivi. Nagrađivani nehrđajući čelik sa uzorkom StalaTex ™ najbolji je primjer za to. Prva u svijetu tehnologija oživljava nehrđajući čelik na potpuno nov način. Saznajte više o Stala.Ono što nas spaja

Sloboda izražavanja - zajedno vam donosimo najbolje izbore za oblikovanje srca vašeg doma, kuhinje. Uz veliki izbor i fokus na funkcionalnost i dizajn, možete slobodno i bezbrižno izraziti svoje autentično ja uz našu pomoć.


Jedinstvenost nehrđajućeg čelika

Naši klijenti danas točno znaju što im treba. Nastojimo postaviti nove trendove inovativnom transformacijom nehrđajućeg čelika i svojim klijentima ponuditi različite i jedinstvene izbore i funkcionalna rješenja.

Naše inovativne tehnologije oživljavaju nehrđajući čelik. Opcije od nehrđajućeg čelika u boji Monarch i jedinstvene, nagrađivane površine s uzorkom Stalatex omogućuju neviđene mogućnosti.

Raznolikost, s naglaskom na funkcionalnosti i dizajnu

Naši nadopunjujući portfelji proizvoda omogućuju još širi izbor i daju vam istinsku slobodu izražavanja. Vjerujemo u funkcionalnost i ne pravimo kompromise kada je dizajn u pitanju.

Individualnost

S Alveusovim personaliziranim proizvodima i Stala Designer oruđem za dizajniranje po mjeri, mogućnosti su skoro beskrajne i svatko može stvoriti svoju jedinstvenu kuhinju.


Rad ruku pod ruku sa prirodom

Cijenimo ono što nam priroda daje i svjesni smo njene važnosti. Stoga se trudimo da naše putovanje prema budućnosti bude održivo. Težimo inovativnim i energetski učinkovitim proizvodnim procesima. O našoj velikoj brizi za prirodu svjedoče i naši »zeleni« certifikati i nagrade. Pročitajte više o održivosti: Alveus - suživot s prirodom i Odgovornost u Stali. 


Zajedno možemo osigurati da naši klijenti pronađu pravi model za sebe, budući da mogu birati između preko 300 modela kuhinjskih sudopera, različitih materijala, vrsta ugradnje, dimenzija, boja i mogućnosti prilagođene proizvodnje.

Odaberite dizajn. Odlučite se o materijalu. Učinite ga funkcionalnim. 

Izrazite se.
Alveus

Visokokvalitetni proizvodi za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper