Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Kako izabrati sudoper?

Izaberite pravi sudoper za vas


Pri kupnji kuhinjskog sudopera potrebno je uzeti u obzir:

  • Širinu ormarića, odnosno veličinu ormarića - u prvom redu potrebno je znati dimenzije, odnosno širinu ormarića u koji će sudoper biti ugrađen, obzirom da to kod izbora predstavlja glavno ograničenje. Pregled sudopera po ormarićima se u našem prodajnom programu dijeli na one koji se mogu ugraditi u ormarić minimalne veličine 400, 450, 500, 600, 800, 900 i 1000 mm, te na kutni ormarić 900x900 mm. Kuhinjski sudoperi manjih dimenzija mogu se ugraditi u ormariće većih dimenzija, ali nikako obrnuto. Na primjer: kuhinjski sudoper koji je pogodan za ugradnju u ormarić minimalne dimenzije 400 mm, može se ugraditi i u sve ormariće većih dimenzija.
  • Smještanje, odnosno ugradnja sudopera - kad je širina ormarića određena, potrebno je paziti i na ugradnju sudopera na radnom pultu. Ugradnja sudopera može biti lijeva, desna ili reverzibilna. Obzirom da je većina sudopera reverzibilna, pri kupnji istih nije potrebno brinuti o vrsti ugradnje, jer sudoper s površinom za ocjeđivanje možete proizvoljno okretati na lijevu ili desnu stranu.
    Nadalje je moguć izbor između različitih vrsta materijala (nehrđajući čelik ili kompozitni materijal), različitih načina ugradnje (usadna, potpuno usadna, površinsko usadna, podmontažna ili nasadna) i naravno, različitih oblika sudopera.


Izvedbe


Kuhinjski sudoperi Alveus dostupni su i u različitim izvedbama, koje će olakšati planiranje vaše nove kuhinje.

Moguće izvedbe sudopera:

lijevi              -veliko korito kuhinjskog sudopera je na lijevoj strani, a površina za ocjeđivanje je na desnoj                     

desni             - veliko korito kuhinjskog sudopera je na desnoj strani, a površina za ocjeđivanje je na lijevoj                   

reverzibilni     - mogućnost ugradnje je proizvoljna i posuda može biti na lijevoj ili desnoj strani

kutni            - mogućnost ugradnje u kutne ormariće, kod nekih modela i u linijske, ovisno o dimenzijama pojedinog modela.

Alveus

Visokokvalitetni proizvodi za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper