Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Kuhala

Alveus kuhala prilagođena su za ugradnju u čajne i manje kuhinje u garsonijerama, vikendicama te kućama za odmor. Odlikuju se funkcionalnim razmještajem grijaćih tijela i elegancijom plemenitog nehrđajućeg čelika, od kojeg je izrađeno kućište.

Sadržavaju kuhalo i kuhinjski sudoper u jednom proizvodu. Alveus kuhala ugrađuju se kao gornji završni element jednog ili više kuhinjskih ormarića.

Svi modeli opremljeni su električnim grijaćim tijelima i odgovaraju direktivama EU glede sigurnosti i elektromagnetne usklađenosti.

Combi Ceral: staklokeramička ploča + sudoper u jednom

Novi model Combi Ceral 100 nudi tri rješenja u jednom:  170 mm dubok sudoper iz vrhunskog nehrđajućeg čelika, oblikovanog tako da omogućava vrlo jednostavno čišćenje, prostor za cijeđenje posude te staklokeramičku ploču sa upravljanjem na dodir. Ploča ima dvije ringle.


Video prezetacija Combi Ceral


Dimenzija: 1000x600x70
Nazivni napon: 230 V/50 Hz
Priključna snaga: 3000 W
Material sudopera: inox
Površinska struktura: NAT

Combi Ceral - idelano za manje stanove, čajne kuhinje i sl.


Asortiman Alveus ploča za kuhanje pogledajte ovdje.

Imate li pitanje ili samo trebate savjet?

Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Alveus zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti.

Alveus

Visokokvalitetni proizvodi za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper