Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Uputstva za ugradnju

Različiti načini ugradnje sudopera zahtjevaju adekvatne postupke ugradnje.

Kod ugradnje kuhinjskih armatura savetujemo vam da koristite usluge stručnih osoba.
SUDOPERI

UPUTSTVA ZA UGRADNJU KLASIČNIH USADNIH (I) SUDOPERA

UPUTSTVA ZA UGRADNJU POTPUNO USADNIH (F) SUDOPERA

UPUTSTVA ZA UGRADNJU POVRŠINSKO USADNIH (S) SUDOPERA

UPUTSTVA ZA UGRADNJU UGRADBENIH (U) SUDOPERA

UPUTSTVA ZA UGRADNJU NASADNIH SUDOPERANJEGA I ČIŠČENJE : 

Nakon ugradnje sudoper je potrebno temeljito očistiti od svih nečistoća uzrokovanih ugradnjom, a posebno metalnih strugotina, jer bi dodir takvih čestica sa mokrom površinom sudopera izazvao točkice hrđe na površini.

Za čišćenje sudopera, koji su izrađeni od nehrđajućeg čelika, upotrijebite mekane krpe i tekuće deterdžente za domaćinstvo.
Svakodnevne mrlje i naslage kod pranja posuđa jednostavno isperite s čistom vodom i potom obrišite sa suhom krpom. Na taj način spriječavamo nastajanje vodenog kamenca na površini sudopera.

Mrlje od voćnih sokova, kave ili čaja, odmah uklonite s tekućim sredstvom i isperite s čistom vodom.

Druge vrste mrlja (boje na vodenoj bazi, crnilo,...) odmah obrišite s krpom namočenom u razrijeđeni alkohol i isperite s čistom vodom.

Za odstranjivanje vodenog kamenca upotrijebite alkoholni ocat i pustite ga da djeluje na površini nekoliko minuta. Potom ga isperite s čistom vodom te na kraju površinu obrišite s suhom krpom. Za tvrdokornije mrlje vodenog kamenca upotrijebite Alveusov ALLSHINE sredstvo za čišćenje. Nije dozvoljeno čišćenje s grubim spužvicama i abrazivnim sredstvima, jer mogu prouzročiti nagrizanje i matiranje glatke površine sudopera. 


Ne izlažite sudoper jakim kemikalijama kao što su:
      - kiseline i baze s više od 10% koncentracije 
      - sredstva za čišćenje koja premašuju 5% koncentracije aktivnih tvari
      - sredstva za uklanjanje lakova 
      - sredstva za čišćenje pećnica

Ako sudoper ipak dođe u kontakt s gore navedenim kemikalijama, površinu odmah isperite s vodom. Ne odlažite na sudoper vruće posude, koje uzimate direktno iz pećnice ili štednjaka. Prilikom izljevanja vrele vode u sudoper otvorite slavinu s hladnom vodom. Ne režite nožem direktno po površini sudopera.


Sva oštećenja na sudoperu, koja nastanu kao posljedica nepridržavanja uputstava proizvođača neće biti uvažena. 


KUHINJSKE ARMATURE

UGRADNJA:

Kod ugradnje kuhinjskih armatura savjetujemo vam da koristite usluge stručnih osoba, jer jamstvo ne pokriva troškove nastale prilikom nestručne ugradnje, popravaka ili konstrukcijske preinake proizvoda. Prije ugradnje armature, sve vodovodne cijevi moraju biti temeljito isprane. 

Kako bi se izbjegla mehanička oštećenja armature uzrokovana prljavštinom ili grubim česticama iz cjevovoda, potrebno je armaturu priključiti na Alveus kutne ventile s filtrom.NJEGA I ČIŠĆENJE :

Za čišćenje koristite samo sapun i mekanu krpu. Ne upotreljavajte abrazivna ili kemijska sredstva za čišćenje, grube krpe i spužve ili čeličnu vunu. Nakon uporabe, obrišite armaturu mekom krpom.


Alveus

Visokokvalitetni proizvodi za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper