Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

O poduzeću

Tvrtka Kovinoplastika-Zagreb d.o.o. osnovana je 1991. godine  sa sjedištem u Zagrebu. 

Od samog početka poslovanja usmjereni smo na uvoz, distribuciju i prodaju kuhinjskih sudopera i slavina robne marke ALVEUS te građevinskog okova robne marke ARX. Predanim i pažljivim radom i planiranjem osigurali smo poziciju jednog od tržišnih lidera u distribuciji kuhinjskih sudopera i popratne opreme u Hrvatskoj.O brendu ALVEUS

Izrazite svoj karakter u kuhinji – za svakoga i u bilo kojem zamislivom stilu. 

Proizvodi brenda Alveus namijenjeni su tako modernim kao i klasičnim kuhinjama. Napravljeni su od najkvalitetnijih i najnovijih materijala i omogućuju jednostavno i ekološko održavanje. Izuzetno širok i raznolik asortiman proizvoda, različite boje i materijali daju vam potpunu slobodu da kuhinji date svoj potpis i učinite je doista svojom.

Brend ALVEUS je u vlasništvu kompanije Kovinoplastika Lož iz Slovenije a na tržištu Hrvatske, distribuciju brenda ALVEUS vrši kćerinska tvrtka Kovinoplastika Zagreb d.o.o. Sa tradicijom dužom od 50 godina, brend ALVEUS je postao dosta prepoznatljiv na našem tržištu kako po kvaliteti tako i po modernom dizajnu koji prati svjetske trendove. Uz sudopere, također nudimo široku paletu kuhinjskih armatura, posuda za odvojeno skupljanje odpada, gastronorm posuđa (za korištenje u ugostiteljstvu, hoteljerstvu i restoranima društvene prehrane) i prateće opreme za kuhinje. Svi proizvodi ALVEUS brenda posjeduju garanciju od 5 godina.

Proizvodi robne marke Alveus dostupni su na većini najvažnijih europskih tržišta, na kojima Kovinoplastika Lož učinkovito nastupa sa svojim kćerinskim poduzećima, a na ostalim tržištima već mnogo godina uspješno surađuje s lokalnim tvrtkama.


O Kovinoplastiki Lož - Slovenija

Kovinoplastika Lož iz Slovenije, kao vlasnik i proizvođač ALVEUS brenda ubraja se među najuspješnije europske proizvođače kuhinjskih sudopera i pripadajuće opreme s dugotrajnom tradicijom. To je međunarodna tvrtka, koja je svoju zavidnu poziciju na tržištu kuhinjske opreme postavila najvišim standardima kvalitete i trendovima modernog dizajna uz fleksibilan i pouzdan odnos sa svojim poslovnim partnerima.

Proizvodi Kovinoplastike Lož imaju pored odlične kvalitete i vrlo dobar omjer visoke kvalitete i cijene, što Kovinoplastici Lož omogućuje brz i učinkovit angažman u tržišnim pozicijama, kako u Sloveniji tako i u drugim europskim zemljama.

Kovinoplastika Lož ima dugu tradiciju u suradnji s velikim europskim poduzećima na području komponenti za profesionalne kuhinje.

Osim proizvodnje i marketinga marke Alveus, Kovinoplastika Lož uspješno se suočava s proizvodnim programima drugih vlastitih robnih marki, među kojima su građevinski okov ARX i TOOLSHOP za izradu alata.


Alveus - suživot s prirodom

U Alveusu smo okruženi prekrasnom prirodom. Da bismo omogućili ovaj suživot, prema našem lijepom okolišu odnosimo se vrlo odgovorno, na svim nivoima: u razvoju, gospodarenju otpadom, niskoenergetskom proizvodnjom, u prirodu vraćamo pročišćenu, besprijekornu vodu, Alveusovi proizvodi su visokog kvaliteta, s dugim vijekom trajanja, neki materijali (nehrđajući čelik) su čak 100% razgradivi. Više ...


ISO Certifikati:ISO 9001


ISO 14001


IATF 16949

Kontakt informacije Kovinoplastika - Zagreb d.o.o.

Ime:  KOVINOPLASTIKA-ZAGREB d.o.o.
Naslov: Kovinska cesta 29, 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: 00385 (0)1 3451 608
Fax: 00385 (0)1 3498 127
E-mail:  info@kovinoplastika-zg.hr
Web adresa: www.kovinoplastika-zg.hr
Matični broj:  03817156-80227709
OIB:  32160741547
Temeljni kapital:  2.480.500,00 Kn

Kontakt informacije Kovinoplastika Lož, Slovenija

Ime: KOVINOPLASTIKA LOŽ, Industrija kovinskih in plastičnih izdelkov d.o.o.
Naslov: Cesta 19. oktobra 57, Lož, Stari trg pri Ložu, 1386 Slovenija
Telefon: + 386 (0)1 70 95 100
Fax: + 386 (0)1 70 58 466
E-mail:  kovinoplastika@bih.net.ba
Spletno mesto: www.kovinoplastika.si
Matična številka: 7124953000
ID za DDV: SI14372860
Osnovni kapital: 8.237.810.89 €

Povijest firme

Dugogodišnja tradicija firme i tržišne marke ALVEUS je jedna od garancija da i dalje uspješno prerađujemo nehrđajući čelik u proizvode prilagođene  vremenu i potrebama tržišta. Više...