Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Načini i upute za ugradnju

Izaberite način ugradnje kuhinjskog sudopera koji će odgovarati vašem stilu kuhinje.

Alveus sudoperi prilagođeni su za različite vrste ugradnje i mogu se potpuno prilagoditi dizajnu i arhitektonskim zahtjevima vaše kuhinje.

Različiti načini ugradnje sudopera zahtjevaju adekvatne postupke ugradnje.

Kod ugradnje kuhinjskih armatura savetujemo vam da koristite usluge stručnih osoba.


NAČIN UGRADNJE: POTPUNO USADNA (F)


Potpuno usadni sudoperi ( F )  ugrađuju se u kuhinjski pult iz vodoodpornog materijala (prirodni kamen, kompozitni materijali), koji je predhodno obrađen tako da je gornji rub sudopera u istoj ravnini kao kuhinjski pult. Prednost potpuno usadnih kuhinjskih sudopera je radna površina bez rubova, jednostavno čišćenje te atraktivan izgled.


Inox sudoper, ugradnja F Inox sudoperi AlveusRando Up 50 potpuno usadni sudoperUpute za ugradnju POTPUNO USADNIH (F) sudopera


NAČIN UGRADNJE: POVRŠINSKO USADNA (S)

Površinsko usadni sudoperi ( S ) ugrađuju se u kuhinjski pult i na taj se način postiže gotovo ujednačena radna površina. Tanki, gotovo neprimjetni rubovi sudopera omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje, a ugradnja je izuzetno lagana i u klasični pult.

Sudoper, ugradnja S Sudoperi AlveusStricto - sudoperi sa površinsko usadnim načinom ugradnje

Upute za ugradnju POVRŠINSKO USADNIH (S) sudopera


NAČIN UGRADNJE: KLASIČNO USADNA (I)

Klasično usadni  sudoperi ( I ) ugrađuju se u kuhinjski pult i predstavljaju dio ukupne radne površine. U izrez odgovarajuće veličine postavimo sudoper s gornje strane i pričvrstimo ga priloženim spojnicama.

Sudoper ugradnja I Sudoper iz inoxa AlveusLine Maxim 80 klasično usadni sudoper


Upute za ugradnju KLASIČNO USADNIH (I) sudopera


NAČIN UGRADNJE: UGRADNE POSUDE (U)

Ugradne posude ( U ) omogućavaju ugradnju s donje strane kuhinjskog pulta, pri čemu rub sudopera prekriva kuhinjska površina pulta iz prirodnog kamena ili kompozitnog materijala. Takav smještaj omogućava iskorištenje većih dimenzija te neograničeni broj kombinacija posuda različitih dimenzija. Odsutnost rubova razgraničenja pripomaže vrlo jednostavnom održavanju visokih higijenskih standarda te dugom vijeku trajanja kuhinje kao cjeline.

Sudoper, ugradne posude Sudoper ugradnja pod pločomLuno ugradne posude


Upute za ugradnju UGRADNIH (U) sudopera


NAČIN UGRADNJE: NASADNI SUDOPERI

Nasadni sudoperi ugrađuju se kao gornji završni element jednog ili više kuhinjskih ormarića. Visina ruba nasadnih sudopera je 30 mm ili su pak bez njega.

Klasični sudoperiClassic nasadni sudoperi

Upute za ugradnju NASADNIH sudopera


UPUTE ZA IZRADU OTVORA NA GRANITAL SUDOPERIMA
NJEGA I ČIŠĆENJE :

Nakon ugradnje sudoper je potrebno temeljito očistiti od svih nečistoća uzrokovanih ugradnjom, a posebno metalnih strugotina, jer bi dodir takvih čestica sa mokrom površinom sudopera izazvao točkice hrđe na površini!  Pročitajte više o njezi i održavanju Alveus sudopera.

Alveus

Visokokvalitetni proizvodi za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper