Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Reference

Alveus Mix & Match

Usudite se stvoriti dio kuhinje sa sudoperom točno po vašem ukusu! Odaberite svoju kombinaciju boja!

Alveus Mix & Match

Većinu novih zgrada karakteriziraju veliki i otvoreni prostori, granica između kuhinje i dnevnog boravka često je odsutna ili ih odvaja samo kuhinjski otok.

Zbog toga su elegantne, minimalističke kuhinje s „wow efektom“ postale gotovo neophodne.Alveus slijedi moderne trendove i arhitektonske zahtjeve kupaca, tako da i dizajn sudopera i slavina za kuhinju savršeno odgovara i izgledom i funkcionalnošću.

Uz to, koristimo samo vrhunske materijale koji omogućavaju lako i ekološki prihvatljivo održavanje i čišćenje.


Ovisno o materijalu izrade, Alveus svojim kupcima nudi četiri izbora:

Tehnološki napredak vlastite proizvodnje zajedno s našim dizajnerskim timom podigao je klasične sudopere od nehrđajućeg čelika u moderne, elegantne, suvremene sudopere koji u skladu s potrebama svake kuhinje imaju razne dizajnerske linije.

Kako bi dodali dašak glamura, stručnjaci Alveusa razvili su liniju Monarch;
najpopularnijim sudoperima od nehrđajućeg čelika dodaju se keramički nitridi, a krajnji rezultat su jedinstveni sudoperi od nehrđajućeg čelika u boji, koji su vrlo otporni na ogrebotine i dostupni odabranim ukusima u uzbudljiim nijansama: zlato, bronca, bakar i antracit siva.

Kako se svijet posljednjih godina vraća prirodi, kompozitni sudoperi prate trend zemljanih boja granitnih sudopera, koji su izuzetno čvrsti i prikladni za čestu upotrebu, a također se mogu savršeno kombinirati u raznim stilovima i bojama kuhinje.

Za one koji žele potpuno personalizirati izgled svoje kuhinje, tu su zanimljivi i posebni dizajnerski sudoperi izrađeni od kaljenog stakla, koji se po želji mogu izraditi u bilo kojoj boji, grafici ili fotografiji.

 

Vaš stil, vaše boje

Alveusov sustav Mix & Match znači da možete odabrati modele sudopera iz vašeg omiljenog materijala u boji koji vam najviše odgovara, a dodatno ga prilagoditi odabirom kuhinjskih slavina u istoj ili potpuno drugoj boji.Sudoper Quadrix 50 u zlatnoj boji Monarch s kuhinjskom slavinom Laguna i odvodom u srebrnoj boji Monarch

Ako se želite nastaviti igrati s bojama, također možete odabrati boju odvoda, pop-up gumba za kontrolu odvoda ...

Usudite se sanjati ... Usudite se stvoriti mokri dio kuhinje tačno po vašem ukusu! Posebna kuhinja također zaslužuje poseban sudoper, jer je ovo središnja i najuočljivija točka vaše kuhinje.

 

Koja je vaša omiljena kombinacija?

Pogledajmo neke kombinacije koje su nastale na zahtjev naših kupaca:

  • prirodno sa zlatnom elegancijom: bijeli granitni sudoper nadopunjuje i nadograđuje zlatna boja odvoda, pop-up gumba, odvodnog otvora i elegantne i moderne kuhinjske slavine.

Sudoper Formic 20 od bijelog Granitala sa zlatnom slavinom za kuhinju Laguna i zlatnim odvodom

  • Glamurozne kombinacije Monarch: Najglamuroznija linija sudopera Alveus Monarch dostupna je u četiri boje - zlatnoj, brončanoj, bakarnoj i antracit sivoj.

U tim nijansama dostupne su i kuhinjske slavine Monarch, modeli: Oz, Laguna, Slim, Fluid, Zina i Zeos.

Sudoper Quadrix 50 u zlatnoj boji Monarch s kuhinjskom slavinom Laguna i odvodom u srebrnoj boji Monarch

  • Budući da se sve četiri nijanse međusobno dobro podudaraju u boji, izbor je doista ogroman.

Istaknite bakarni sudoper antracitnim pop-up gumbom, odvodima i slavinom ili možda odaberite jednu posudu sudopera u antracitnoj, drugu u bakrenoj boji i zamijenite boju odvoda.

Sudoper u boji Monarch bakar i antracit, promijenjene boje odvoda i kuhinjska slavina Slim monarch u boji bakra

Možda ste više za klasični nehrđajući čelik, koji upotpunite kuhinjskim slavinama u jednoj od nijansi boja Monarch i kombinirate gumbe za odvod u odgovarajućoj boji?

Kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika Stylux sa zlatnim odvodom i zlatnom slavinom Laguna Monarch

  • Granital s akcentima u boji: ako vas privlači prirodno, ali istodobno želite zadržati malo glamura, kombinacija sudopera u bijeloj boji, boji pijeska, čokolade, smeđe, sive ili crne boje sa gumbima za odvod i slavinom u zlatu, bronzi, antracitu ili bakru, odmah će udahnuti život vašoj kuhinji.

Kuhinjski sudoper Formic 20 izrađen od bijelog granita s bakrenim odvodom i kuhinjskom slavinom Slim Monarch u bakrenoj boji

  • Maksimalno personalizirano: sudoper od kaljenog stakla u potpunosti je prilagodljiv vašem stilu, jer staklo, koje predstavlja rub sudopera i površinu za odlaganje, može biti izrađeno u bilo kojoj boji, s uzorcima, grafikama ili čak fotografijom po vašem izboru. To će sudoper učiniti jedinstvenim i potpuno po vašem ukusu.

 

Impresivni dodaci

Nismo zaboravili ni na dodatke, koji su ne samo lijepi, već i funkcionalni. Ako želite možete odabrati posudu za cijeđenje u boji koja odgovara boji sudopera ili je pak u nijansi slavine i odvoda, te svakodnevno pranje voća i povrća u trenu učiniti privlačnijim.

Sudoperi linij Variant, Line, Kombino, Formic i Quadrix mogu se nadopuniti praktičnom drvenom daskom, koja odmah povećava vašu radnu površinu i štedi vrijeme prilikom sređivanja kuhinje.

Riješite se bočica sapuna i deterdženta za pranje posuđa uz sudoper zauvijek! Instalirajte elegantni dozator za tekući deterdžent i vaša kuhinja će odmah izgledati urednije. Dozatori su takođe dostupni u različitim bojama i dio su Mix & Match sustava.

Kliknite na Alveusov internet katalog Mix & Match i odaberite sudoper i slavinu za kuhinju iz snova u vašoj omiljenoj kombinaciji materijala i boja!

Povratak na popis