Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Alveusovi vrhunci godine

Bliži se kraj godine, vrijeme kada se rado osvrćemo i prisjetimo svega dobrog i puni nade već se okrećemo novome.

Alveusovi vrhunci godine

I u Alveusu se rado s ponosom osvrnemo na na postignuća, inovacije i ekološki prihvatljivo poslovanje naše tvrtke.

Alveusov tim je tijekom cijele godine tražio nove načine, nove ideje i načine kako na tržište poslati samo vrhunske artikle, čija se zajednička točka može nazvati sloganom „IZRAZITE SE“.

U godini na izmaku smo postali još jači udruživanjem snaga sa skandinavskim brendom Stala. Na ovaj način vam možemo pružiti još više, još bolje i bilo gdje.

Našim kupcima želimo omogućiti da iskažu svoju osobnost, želje i očekivanja u kuhinji uz pomoć naših kombinacija boja i stila sudopera i kuhinjskih slavina.

Baš kao što svi želimo od godine koja dolazi.

 

Četvrt stoljeća kvalitete i inovativnosti

Prošlo je četvrt stoljeća otkako smo u Sloveniji i svijetu predstavili brend Alveus.

U svim ovim godinama postali smo prepoznatljivi europski proizvođač sudopera, čije je ime ujedno i sinonim za kvalitetu, vrhunski dizajn i upotrebljivost.

Osim što slijedi modne smjernice u dizajnu kuhinja, posebnost našeg razvojnog tima je inovativnost.

Uživamo u tome što smo “trend setter-i” – stvaramo nove linije sudopera koje odjednom postaju popularan izbor za mnoge kupce kod kuće i diljem Europe.

Osim dizajnerskih inovacija, razvijamo i vlastitu proizvodnju, kako bismo bili tehnološki napredniji, a ujedno i ekološki prihvatljiviji, za što smo također nagrađeni srebrnim priznanjem za najbolju inovaciju u Primorsko-notranjskoj regiji.

 

Pregled Alveusovih inovacija i nadogradnji tijekom protekle godine

Godina 2021. donijela je čak 10 tehničkih ili dizajnerskih inovacija:

  • razvili smo elegantne in uporabniku prilagodljive kuhinjske armature OZ Monarch, ZINA Monarch in ZEOS-P Monarch,
  • predstavili smo novi, estetski atraktivan, funkcionalan i praktičan sudoper Rando Up i potpuno redizajnirali naš Alveus BASIC sudoper,
  • našli smo savršeno rješenje za najmanje kuhinje - sudoper s površinom za odlaganje i staklokeramičkom pločom za kuhanje - COMBI CERAL,
  • proširili naš dodatni asortiman korisnim inovacijama: naše Alveus KORK i Alveus PEAR dozatore za pranje posuđa smo dopunili različitim bojama, tako da se možete igrati i sa sustavom "MIX AND MATCH" kako biste stvorili vlastitu sliku u boji središnjeg dijela vaše kuhinje. 
  • Udružili smo snage sa finskim proizvođačem sudopera Stala i plasirali naše proizvode na cijelo skandinavsko tržište u Alveus Nordic kolekciji. 

 

Jedna od naših posebnosti, na koju smo posebno ponosni, je održiva i ekološka orijentacija tvrtke.

U neposrednoj blizini naše proizvodnje vijugaju se podzemni svjetski fenomen Križna jama i jedinstveno Cerkničko jezero, pa je odgovorno upravljanje okolišem važan cilj naše tvrtke. Stoga pažljivo postupamo s proizvodnim otpadom, razvijamo niskoenergetsku proizvodnju, vraćamo prirodi samo pročišćenu i sigurnu vodu vlastitim postrojenjem za pročišćavanje, pakiramo proizvode u ekološki prihvatljivu ambalažu (karton zamjenjuje nerazgradivi stiropor), naši sudoperi od nehrđajućeg čelika su održivi proizvod, kao 100 posto recikliran. 

O našem nastojanju suživota s okolišem svjedoče i "zeleni" certifikati i dozvole: prva smo slovenska tvrtka s više od 1000 zaposlenih koja je dobila certifikat za odgovorno upravljanje okolišem ISO 14001, a posjedujemo i ekološku dozvolu.

 

Pozdravljanje od 2021 godine

Posljednji dani u godini, kada odbrojavamo dane i sate do dočeka Nove godine, obično su u atmosferi završavanja stvari i novogodišnjih zabava. Nakon godinu dana “ludovanja” ljudi se malo smire, posvete jedni drugima, a svoje kolege, poslovne partnere, poznanike, prijatelje i najmilije ispunjavaju lijepim željama. Izvlačimo svoje zaključke: što sam dobro napravio ove godine, što i na koji način mogu poboljšati.

  1.  je svakako bila godina iskušenja za sve nas. Ali od njih možemo nešto naučiti: da znamo i možemo. Svatko za sebe i svi zajedno. I gledati uvijek naprijed, nikad unatrag. Neka ovo bude nauk kojeg nosimo sa sobom u novu godinu.

 

Što donosi budućnost?

Tim stručnjaka Alveusa ne staje na nagradi, dobivenom certifikatu, prodanim artiklima. Naša strast su nove inovacije, pronalaženje još boljih rješenja i ispunjavanje želja naših kupaca, što će nas voditi u 2022. godini. 

Naša ambicija je postati jedan od tri vodeća europska ponuđača sudopera s napornim radom i izvrsnim rezultatima. Uz pozitivan stav zaposlenika, vrhunske rezultate i zadovoljne kupce, naša zajednička budućnost je svijetla. Kao i naši sudoperi!

Povratak na popis