Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Stala produkti - skandinavska preciznost, funkcionalnost i kvaliteta

Sami smo jaki, ali zajedno smo jači. Imajući to na umu, Alveus i Stala spojili su snage obje robne marke s ciljem pružiti vam više, bolje i bilo gdje.

Stala produkti - skandinavska preciznost, funkcionalnost i kvaliteta

Više od pola stoljeća i Stala i Alveus nude vrhunske sudopere i prateće kuhinjske proizvode. Stala se usredotočuje na skandinavski dizajn i funkcionalnost, a Alveus se ističe u širokom rasponu, samoizražavanju i estetici.

Alveus proizvodi u sklopu Alveus Nordic Collection već se mogu pronaći na Stalinoj web stranici i policama skandinavskih trgovina, a sada ćete Staline proizvode moći kupiti i kod nas.

Početni asortiman uključuje Stalinu modernu kolekciju kuhinjskih ploča s sudoperima od nehrđajućeg čelika, kompozitne sudopere i praktične kuhinjske dodatke, koje možete pronaći na poveznici ovdje.

Kako vide našu budućnost i što o suradnji kažu direktor Alveusa Jože Kastelic i Stala Category Manager Jari Peltonen, saznajte u videu na ovoj poveznici.

Tko je STALA?

Skandinavska preciznost za potrebe svakodnevnog života - pozornost prema detaljima koja nema premca.

Stala je finska tvrtka koja dizajnira, proizvodi i prodaje inovativna rješenja za funkcionalne kuhinje. Stalina filozofija vodilja je stvaranje lijepih, visoko funkcionalnih i održivih proizvoda. Srž Stalinog znanja je sposobnost kombiniranja nehrđajućeg čelika, finskog dizajna i svakodnevnog života. U tvornici u Lahtiju proizvode proizvode sa simbolima 'Finski dizajn' i 'Key Flag', koje s ponosom izvoze u nekoliko zemalja. Od rujna 2020. godine Stala je dio grupe Kovinoplastika Lož.

Stala Seven kuhinjske radne ploče

Kuhinjske ploče od nehrđajućeg čelika trenutno su vrlo trendi. Uz kuhinjsku radnu ploču Stala izrađenu od visokokvalitetnog, izdržljivog i higijenskog nehrđajućeg čelika, dobit ćete maksimalnu vrijednost za svoj novac. Stalin asortiman Seven kuhinjskih ploča nudi rješenja za potrebe svih, od domaćih kuhara do zaposlenih pojedinaca u živahnim gradovima.

Paletu kuhinjskih ploča Stala Seven s integriranim sudoperom možete pogledati ovdje.

Inox kuhinjske radne ploče

Stala Combo kompozitni sudoperi

Stala kompozitni sudoperi spoj su dobrog dizajna i maksimalne funkcionalnosti. Odgovaraju različitim stilovima kuhinja - rustikalnim, modernim, skandinavskim... Iznad svega, kompozitni sudoper crne boje je prekrasan kuhinjski sudoper. Kompozitne sudopere Stala Combo pogledajte -ovdje.

Stala kompozitni sudoperi

Stala kuhinjski dodaci

Stala dodaci nadopunjuju užitak pripreme i kuhanja hrane. Praktični kuhinjski dodaci koji se lako održavaju, lijepi su na izgled i udobni za korištenje. Staline dodatke (daske za rezanje i posude za ocjeđivanje) možete pogledati ovdje.

Pročitajte iAlveus i Stala - Stronger together

Povratak na popis